ciclisme360

Tota l'actualitat del món del ciclisme, en català.

Favorits

Valverde va guanyar la Vuelta l'any 2009 // Foto: cyclingfans.com

Valverde va guanyar la Vuelta l’any 2009 // Foto: cyclingfans.com

ALEJANDRO VALVERDE

Data de naixement: 25 d’Abril de 1980

Nacionalitat: Espanya

Equip: Movistar Team

Palmarès més destacat:

  • 3r al Mundial en ruta (2006 i 2012)
  • 2n al Mundial en ruta (2003 i 2005)
  • 3r a la Vuelta a Espanya (2003)
  • 2n a la Vuelta a Espanya (2006 i 2012)
  • 1r a la Vuelta a Espanya (2009)
  • 1r a la Flecha Valona (2006)
  • 1r a la Liège-Bastogne-Liège (2006 i 2008)
  • 1r al Rànking UCI World Tour (2008 i 2008)
  • 1r al Campionat d’Espanya en ruta (2008)
  • 1r a la Clásica de San Sebastián (2008)
  • 1r al Critérium del Dauphiné Libéré ( 2008 i 2009)
  • 1r a la Volta a Catalunya (2009)

Comentari:

Després de no poder entrar al podi en el passat Tour de France, Valverde intentarà acabar de la millor manera aquesta temporada i guanyar la Vuelta a Espanya. El segon classificat de l’edició de 2012 comptarà amb Beñat Intxausti com a gregari de luxe per intentar pujar al graó més alt del podi de Madrid el proper 15 de setembre.

 

Nibali va brillar al passat Giro d'Itàlia // Foto: golpedirecto.com

Nibali va brillar al passat Giro d’Itàlia // Foto: golpedirecto.com

VINCENZO NIBALI

Data de naixement: 14 de novembre de 1984

Nacionalitat: Itàlia

Equip: Astana Pro Team

Palmarès més destacat:

  • 3r al Giro d’Itàlia (2010)
  • 2n al Giro d’Itàlia (2011)
  • 1r al Giro d’Itàlia (2013)
  • 1r a la Vuelta a Espanya (2010)
  • 1r a la Tirreno-Adriático (2012 i 2013)
  • 1r al G.P. de Plouay (2006)

Comentari:

Vincenzo Nibali arriba a la Vuelta a Espanya amb l’equip més fort de la carrera, un equip on hi destaca la presència de Jakob Fulgsang, Janez Brajkovic i Tanel Kangert per recolzar a l’italià. Campió del passat Giro d’Itàlia, Nibali és l’únic corredor del pilot internacional que ha estat capaç de guanyar dues grans voltes en els darrers quatre anys.

 

Purito ja va lluir l'any passat el mallot de líder a la Vuelta // Foto: diariodeavisos.com

Purito ja va lluir l’any passat el mallot de líder a la Vuelta // Foto: diariodeavisos.com

“PURITO” RODRÍGUEZ

Data de naixement: 12 de maig de 1979

Nacionalitat: Catalunya

Equip: Katusha Team

Palmarès més destacat:

  • 3r al Tour de France (2013)
  • 3r a la Vuelta a Espanya (2010 i 2012)
  • 2n al Giro d’Itàlia (2012)
  • 3r al Mundial en ruta (2009)
  • 1r al Campionat d’Espanya en ruta (2007)
  • 1r  al Rànking World Tour (2010 i 2012)
  • 1r al Giro di Lombardia (2012)
  • 1r a la Flecha Valona (2012)

Comentari:

Tercer al passat Tour de France, Purito arriba a la Vuelta a Espanya per intentar guanyar la seva primera gran volta, després de fer podi al Tour, al Giro i dues vegades a la Vuelta. El català comptarà a la Vuelta amb l’ajuda del seu gregari de més confiança, Dani Moreno, amb qui ha compartit presència en les últimes grans voltes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Segueix Ciclisme360 a Twitter

%d bloggers like this: